ICT Diensten

Wij bieden voor veel ICT problemen de oplossing. Wij denken mee met de klant. Geen probleem is ons te gek! Sinds een jaar beveiligen wij complete woningen of kantoren. Hierbij kunt u denken aan een compleete bewakingscamera- en alarmsystemen. Dit bieden wij tegen een zeer scherpe prijs aan. Neem contactop voor een offerte op maat. Voor wat meer informatie omtrent onze beveiligingsmogelijkheden kunt u kijken op All In Beveiliging.

Daarnaast kunt u met allerhande ICT problemen bij ons terecht. Is uw harde schijf gecrasht of start de computer niet meer op? Wij hebben de oplossing! Mocht u uw data perongeluk verwijderd hebben, dan kunnen wij met 99% zekerheid uw data weer veilig stellen.
Ook als uw computer besmet is met virussen kunt u bij ons terecht. Wij zullen dan een algehele beveiligingscheck doen en u eventueel adviseren wat er verbeterd kan worden aan uw computer.

Naast onze webdesign diensten, bieden wij ook de mogelijkheid om ruimte bij ons te huren in de vorm van webhosting. Hierdoor kunt u uw website online zetten in enkele minuten. Wij bieden een 99% uptime garantie en er zullen wekelijks back-ups plaatsvinden. U heeft al een webhosting pakket voor maar liefst €2,75 p.m. Kijk voor meer informatie op All In Webhosting.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd ons contact formulier invullen. Geen vraag is ons te gek!

“Een professionele maar toch informele aanpak van onze ICT problemen. Zowel onze website als onze beveiliging is nu van een hoge kwaliteit dankzij Jarno Sloot”